top of page

DEX & JESSICA 8 JULI 2015

Helaas was het deze dag wat minder mooi weer voor een bruidsreportage, het waaide hard en zo af en toe kwam er een bui tussendoor de dag begon iedergeval droog.

Ik startte bij Jessica haar ouderlijke huis in Hellevoetsluis, daar werden haar haren in de krul gezet en werd zij prachtig opgemaakt, haar mooie blauwe ogen

knalde er echt uit. en vooral haar opvallende tatoeage op haar rug viel mooi op!

 

Inmiddels stond Dex al ongeduldig buiten te wachten, na hun eerste ontmoeting gingen wij snel op naar de Vesting van Hellevoetsluis voor de trouwreportage. Het was nu gelukkig nog droog. Snel wat foto’s gemaakt bij de molen, de gekleurde huisjes en de oude stadsmuur en toen begon het toch wel hard te regenen, we hebben even staan schuilen bij het gemeentehuis van Hellevoetsluis en hebben daar ook de laatste foto’s gemaakt.

 

Op naar het oude gemeentehuis van Heenvliet, dit is sinds dit jaar weer een officiële trouwlocatie van de gemeente Nissewaard, een klein, knus, sfeervol zaaltje.

Na de ceremonie hebben wij buiten op de trap nog wat mooie familie foto’s gemaakt en vetrok het bruidspaar naar hun feestlocatie Citta Romana in Hellevoetsluis

voor het diner gevolgd door het feest.

bottom of page