JP & SYLVIA 22 MEI 2015

Weer een bruidspaar bij mij uit de straat, ik wist voordat ik hun ontmoette niet eens dat ze bij mij in de buurt woonde, grappig is dat!

Vandaag liep ook Dylan een dagje met mij mee, hij verzorgde de beelden voor hun bruidsfilm, voor hem de eerste keer dat hij een bruiloft van dichtbij meemaakte.

 

De dag begon bij Sylvia thuis, boven werden haar haren prachtig in de krul gezet, na wat leuke Pinterest en detailfoto’s zijn wij tussendoor even snel heen en weer gereden naar Simonshaven waar JP zichzelf aan het omkleden was. Snel weer terug naar Spijkenisse om het aantrekken van de jurk vast te leggen, eenmaal boven werd Sylvia door haar zusje en moeder hierbij geholpen. Inmiddels was JP al voor de deur gearriveerd en kwam Sylvia via de trap naar beneden, de kop was eraf!

De ceremonie vond plaatst in het Oude stadhuis van Spijkenisse, alle dag gasten waren inmiddels al aangekomen bij het stadhuis en werden naar hun plek begeleid.

JP & Sylvia wilden graag dat de gasten hun in het stadhuis voor het eerst zagen, een mooie ceremonie volgde waarbij ze elkaar nog even mooi toespraken.

 

Voor de fotoreportage zijn we dit keer in het centrum van Spijkenisse zelf gebleven, ook genoeg leuke plekjes, zo hebben we foto’s gemaakt bij de oude stadskerk,  

de boezem met de molen op de achtergrond, het nieuwe stadsplein, en zijn we nog op de molen zelf geweest. Een prachtig uitzicht over Spijkenisse.

 

Op weg naar de strandtent Salsa Beachclub in Rockanje nog heel even gestopt bij het prachtige landhuis Olaertsduyn en hier stiekem nog wat foto’s gemaakt,

wat een prachtige omgeving. Op het strand hebben we de laatste foto’s gemaakt van hun vrienden en familie waarna zij aan tafel gingen voor het diner.