top of page

MARTIJN & ANOUK 19 JUNI 2015

Wat een mooie dag was dit, het begon een beetje grauw, met hier en daar wat miezer,volgens de weersvoorspelling zou het in de middag beter worden.

Ik begon de dag bij de bruid thuis waar de dames in de make-up en krullen werden gezet, een gezellige drukke boel dus.

 

De ontmoeting zou in de tuin plaats vinden maar heel even waren we bang dat dit in duigen zou vallen, het begon namelijk precies op dat moment te miezeren.

Met wat paraplu’s viel het gelukkig mee en vond deze leuke ontmoeting toch plaats in de achtertuin, waarbij Martijn met zijn gezicht de andere kant op stond,

een aanrader voor mooie emoties ;-) Na deze ontmoeting gingen we richting Rotterdam en bezochten we de basisschool waar Anouk werkzaam is,

een heuse ceremonie werd door haar eigen klas nagebootst, erg leuk gedaan! Na deze ceremonie hebben we tussendoor alvast wat mooie foto’s gemaakt

in het oude Delfshaven.

 

Na deze spontane shoot snel door naar Het Heerenhuys in Rotterdam waar de plechtigheid plaatst vond, Anouk werd door haar vader weggegeven en haar eigen oom was hun trouwambtenaar. S ’middags knapte het gelukkig op en de zon ging schijnen, hierdoor konden ze lekker na borrelen in de tuin onder het genot van een heerlijke stukje taart en livemuziek.

 

Tijd voor de reportage, deze vond plaats in het prachtige park naast de Euromast, wat is het hier mooi en veelzijdig je kan hier echt alle kanten op en het is zo mooi groen.

Na de reportage zijn we met alle daggasten vertrokken naar The Hospitality Club een mooie sfeervolle locatie waar het diner en het feest plaats vond.

Na wat mooie speeches en de openingsdans zat deze mooie dag er helaas voor mij op.

bottom of page