top of page

REMON & SELINA 26 JUNI 2015

Toen ik vorig jaar thuis kwam bij Remon & Selina voor een kennismakingsgesprek was Selina in verwachting van hun eerste kindje.

Kleine Lois was er dan natuurlijk ook bij op deze grote dag. Ik begon de dag bij Selina thuis, alle voorbereidingen verliepen volgens plan en ook Lois kreeg een

prachtige jurkje aan. De laatste hand werd aan Selina gelegd en Remon stond al zenuwachting samen met Lois op zijn arm in de woonkamer te wachten.

 

Voor de fotoreportage zijn wij naar de Rhoonse Grienden gereden, waar inmiddels ook de bruidsmeisjes naartoe waren gekomen voor de shoot.

Hier hebben we dan ook alle foto’s gemaakt.

 

Na de reportage zijn wij vertrokken naar het Kasteel van Rhoon waar de ceremonie plaatst vond, alle vrienden en familie stonden daar al voor het Kasteel te wachten.

We hebben een mooie groepsfoto gemaakt van alle dag gasten, om deze foto te maken heb ik aardig moeten klimmen ik ben langs een slootje geklommen om vanachter

een heg vandaan deze foto te maken en ze staan er gelukkig allemaal op.

 

Het diner en het feest vonden plaatst op voetbalvereniging Meeuwplaat, waar Remon voetbalt en zijn vader voorzitter is. 

 Je zou denken een voetbalclub maar de kantine was echt prachtig aangekleed.  Tijd voor de taart en nog wat groepsfoto’s en toen zat het er helaas voor mij alweer op!

bottom of page