top of page
logo.png

PREVIEW ERIK & MARIELLE 31 AUGUSTUS 2018

HR-15
HR-4
HR-14zw
HR-2
HR-10
HR-2
HR-5
HR-12
HR-8
HR-18

Afgelopen vrijdag fotografeerde ik de prachtige strandbruiloft van Erik & Marielle. Mijn dag begon in het NH hotel waar ik de voorbereidingen van Marielle vastlegde. Haar haar werd gedaan door één van haar beste vrienden Carlo. En met haar prachtige trouwjurk werd ze geholpen door haar vriendin en ceremoniemeester Dayna.

Marielle in haar kamer te wachten tot ze eindelijk naar beneden mocht. Eerst hebben wij de bruidegom opgehaald die inmiddels ook samen met zijn ouders in hetzelfde hotel was gearriveerd om zijn pak aan te trekken.

De eerste ontmoeting vond plaats beneden voor het hotel, waar Erik al zenuwachtig op zijn bruid stond te wachten tot ze eindelijk door de draaideur naar buiten kwam lopen. Een mooie ontmoeting volgde! En wij gingen gelijk op pad voor de reportage in de duinen van Kijkduin. Genoeg mooie plekjes daar ;-) Ook hebben we nog een stukje strand meegepakt.

Na de fotoshoot was het inmiddels tijd voor de ceremonie. Via de grote trap al dansend op het nummer van Tiesto kwam het bruidspaar aangelopen.

De ceremonie vond plaats buiten op het strand, hoe kon dit ook anders met dit fantastische weer. Na de ceremonie was het tijd voor een heerlijk stuk taart en een borrel. Waarna alle gasten van het heerlijke weer genoten buiten op het terras.

Voor het diner was een heerlijke barbeque geregeld dit tot op de puntjes verzorgd was, en als toetje een heerlijk bolletje ijs. Na het feest was het inmiddels tijd voor het feest, de eerste gasten druppelde langzaam binnen en binnen korte tijd stond de zaal helemaal vol. Na de openingsdans heb ik nog wat sfeerplaatjes gemaakt en was het helaas tijd voor mij om te gaan.

Lieve Erik & Marielle bedankt voor de mooie gezellige dag, en volgens mij hebben jullie nog een aardig knalfeestje gehad.

Veel geluk samen toegewenst.

 

 

Leveranciers:

 

Bruidsjurk -  La Nova bruidsmode, Dordrecht.
Trouwpak - Smit mode, Hendrik Ido Ambacht.
Bruidsboeket - Bloemen met Liefde, Hendrik Ido Ambacht.
Trouwringen -  Steinberg, Rotterdam.
Taart - R&M Taarten, Barendrecht.

Videograaf / Dronebeelden - CXstudio.
Make up - Dianne Naaktgeboren/Dianne Eline visagie.
Haar - Carlo Altheer, eigenaar TONI & GUY, witte de withstraat. Rotterdam.
Custom made bracelet - by; Priscilla Rikkers-Dijns.

Lokatie - Beachclub Titus.
 

bottom of page