top of page
DSC08220.jpg

Kennismaken?

Ik ben Amy de Jong van Luik 37 jaar oud.

Getrouwd met Koen de Jong.

Mama van Pim 6 jaar & Steff van 2 jaar oud.

Wij wonen al ons hele leven in Spijkenisse.

Voetballen, fotograferen en reizen en lekker eten zijn mijn passie!

 

Ik ben erg sociaal, hou van lachen & treed op de achtergrond waar nodig! Ik kan me op jullie dag heel makkelijk tussen de gasten mengen! Soms zul je je afvragen waar ik ben, maar ik ben natuurlijk altijd ergens in de buurt om de mooiste plaatjes te vangen, ik ben maar 1.58 groot dus val niet altijd op.

Waarom ik fotograferen zo ontzettend mooi vind;

Dat wat foto’s met je doen fascineert me.

Ze nemen je weer mee naar een moment.

Tijdens een reportage  lijken het “gewoon” mooie foto’s. Maar jaren later zijn ze ongelofelijk waardevol en onmisbaar. Dit was voor mij de reden om vanaf 2010 te starten als fotograaf.

Ik wil mensen helpen een mooie herinnering te maken.

Ik hoop jullie snel te ontmoeten!

Veel liefs Amy

HR-56.jpg
logo.pngWe kennen allemaal die momenten. Een moment waar je naar terug kijkt en denkt: ‘Daar veranderde alles’.

Eén van die momenten voor mij was toen ik mijn eerste bruiloft in 2011 fotografeerde. Terwijl ik bezig was, wist ik het: “Dit is wat ik wil doen.”

 

Ook studeerde ik dat jaar af als grafisch vormgever en was inmiddels ook al een tijdje als zodanig aan het werk. Toch zette ik de stap en startte Van Luik Fotografie. “Een bedrijfje naast mijn werk”, dacht ik. Echter liepen de aanvragen al snel op. Ik koos ervoor om mijn werk op te zeggen en richtte me volledig op fotografie. Van mijn hobby heb ik mijn werk gemaakt en daar ben ik dagelijks nog zeer dankbaar voor.

Het is een beslissing waar ik nooit spijt van heb gehad.

Wat is er zo leuk aan mijn werk als bruidsfotograaf?

Tijdens mijn werk ontmoet ik de leukste koppels die mij meenemen in hun eigen wereld. Het vastleggen van een bruiloft is iets intiems.

Voor mij iedere keer opnieuw een hele eer.

 

Inmiddels heb ik meer dan 120 bruiloften vastgelegd. Allemaal even uniek en persoonlijk. En dat vind ik ook zo leuk aan dit werk: het is iedere keer weer anders.

 

In 2015 ben ik zelf getrouwd. Een prachtige dag waar ik met veel plezier aan terug denk. Wat mij de herinnering levend helpt te houden,

zijn de foto’s. Uiteraard heeft een collega deze gemaakt, maar hierdoor leerde ik wat de foto’s uiteindelijk voor de klant betekenen én welke momenten extra belangrijk zijn.

 

Een herinnering die blijft.

Voor mij draait het niet alleen om het maken van foto’s, maar ik lever met mijn fotoreportage een compleet verhaal, waardoor de herinnering aan jullie speciale dag altijd levendig blijft.  Ik hoop jullie snel te ontmoeten! Liefs, Amy

Foto´s kunnen door van Luik Fotografie gebruikt worden als reclamemateriaal op de website, social media, advertenties en overige marketing- en promotiedoeleinden. Wanneer u hier bezwaar tegen heeft verzoeken wij u vriendelijk dit tijdens het kennismakingsgesprek of na de bruidsreportage aan te geven bij de fotograaf zodat wij rekening kunnen houden met uw privacy wensen. Foto's worden door Van Luik Fotografie 1 jaar na datum van de fotoreportage bewaard, hierna worden de foto's zonder kennisgeving verwijderd van de harde schijf.

 

Over Van Luik Fotografie

bottom of page