LR-1-27.jpg
logo.png

Ontwerp trouwkaart - bedankkaart - trouwalbum

Zoals je kunt lezen bij Oveben ik afgestudeerd als grafisch vormgever. Het is voor mij dan ook een plezier om jullie te helpen met het ontwerp van een trouwkaart en/of bedankkaart.

 

Bij zo’n unieke dag als een bruiloft, maken jullie het helemaal af met een unieke kaart. Eventueel met mooie foto’s die we vooraf maken in mijn studio of op een lokatie. Het geeft een persoonlijk tintje aan jullie speciale dag. 

 

Samen met jullie maak ik een mooi ontwerp. Hebben jullie een creatief idee? Helemaal goed! Maar het is voor mij ook geen probleem een mooi voorstel te doen. 

 

Ontwerp Trouwalbum (levertijd tot ongeveer 12 weken afhankelijk van de drukte).

 

Een mooie bruiloft sluit je af met een mooi trouwalbum. Het houdt de herinnering levend, voor de rest van jullie leven. Door mijn grafische achtergrond geef ik jullie trouwalbum zeer zorgvuldig vorm. Ik vind namelijk dat het trouwalbum net zo belangrijk is als de foto’s zelf. En het leuke is jullie mogen zelf de 100 mooiste foto's uitkiezen!

 

Ik werk niet met standaard opgemaakte albums. Ieder trouwalbum ontwerp ik zelf in Indesign. Nadat ik klaar ben met het ontwerp, stuur ik het jullie in een lage resolutie als PDF op. Jullie krijgen dan ruimschoots de tijd om het album goed door te nemen en eventuele veranderingen aan mij door te geven.

 

Nadat ik jullie wensen in het album heb verwerkt, stuur ik het nogmaals aan jullie op. Nadat jullie akkoord zijn met deze nieuwe versie, verstuur ik het album naar de drukker. 

 

Bij ieder bruidsfotografie pakket dat ik aanbied, zit een trouwalbum inbegrepen. Het gaat hier om een trouwalbum van het formaat 30x30 cm.  Dit trouwalbum lever ik met een gepersonaliseerd, lederen of linnen kaft in diverse kleuren. Ook is het mogelijk een gepersonaliseerde tekst op de voorkant te verwerken doormiddel van laserprint of embossing tegen een kleine meerprijs van €30,-

 

Extra optioneel tegen bij betaling buiten het standaard pakket om
Luxe albums:

Mochten jullie interesse hebben in een album met een luxere uitstraling of een andere afmeting, dan is dat ook mogelijk.

De prijzen van deze albums liggen wat hoger. Ik bied deze albums aan tegen een meerprijs vanaf €250,-. 

Ouderalbums bijbestellen (Let op dit is een kopie van het originele trouwalbum)

Kosten mini album zijn afhankelijk van het aantal bladzijdes wat inbegrepen is.

  • 15x15 cm - 40 blz.       20 spreads vanaf €70,-

  • 20x20 cm - 40 blz.     20 spreads vanaf €85,-

  • 30x30 cm 40 blz.        20 spreads vanaf €160-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Untitled-1.jpg