top of page
LR-20.jpg
logo.png

Ontwerp trouwalbum
 

Ontwerp Trouwalbum (levertijd tot ongeveer 12 weken afhankelijk van de drukte).

 

Een mooie bruiloft sluit je af met een mooi trouwalbum. Het houdt de herinnering levend, voor de rest van jullie leven. Door mijn grafische achtergrond geef ik jullie trouwalbum zeer zorgvuldig vorm. Ik vind namelijk dat het trouwalbum net zo belangrijk is als de foto’s zelf. En het leuke is jullie mogen zelf de 75 tot 100 mooiste foto's uitkiezen! Soms vul ik de bladzijdes nog aan waar nodig om het verhaal compleet te maken.

 

Ik werk niet met standaard opgemaakte albums. Ieder trouwalbum ontwerp ik zelf in Indesign. Nadat ik klaar ben met het ontwerp, stuur ik het jullie in een lage resolutie als PDF op. Jullie krijgen dan ruimschoots de tijd om het album goed door te nemen en eventuele veranderingen aan mij door te geven.

 

Nadat ik jullie wensen in het album heb verwerkt, stuur ik het nogmaals aan jullie op. Nadat jullie akkoord zijn met deze nieuwe versie, verstuur ik het album naar de drukker. 

 

Bij ieder bruidsfotografie pakket dat ik aanbied, zit een trouwalbum inbegrepen. Het gaat hier om een trouwalbum van het formaat 30x30 cm ( aantal bladzijdes afhankelijk van het pakket). Dit trouwalbum lever ik met een gepersonaliseerd, lederen of linnen kaft in diverse kleuren.

Ook is het mogelijk een gepersonaliseerde tekst op de voorkant te verwerken doormiddel van laserprint of embossing tegen een kleine meerprijs van €30,- Optioneel is ook een luxe bewaarddoos aan  te schaffen in dezelfde stijl voor €49,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Extra optioneel tegen bij betaling buiten het standaard pakket om Deluxe albums:

Mochten jullie interesse hebben in een album met een luxere uitstraling of een andere afmeting, dan is dat ook mogelijk. De prijzen van deze albums liggen wat hoger. Vraag naar de mogelijkheden.
Luxe albums hebben een vanaf prijs
van €350,- en vallen niet binnen mijn pakket prijzen.

Ouderalbums bijbestellen (Let op dit is een kopie van het originele trouwalbum en zijn iets dunnner dan het origineel)

Kosten mini album zijn afhankelijk van het aantal bladzijdes wat inbegrepen is.

  • 15x15 cm - 40 blz.       20 spreads vanaf € 150,-

  • 20x20 cm - 40 blz.     20 spreads vanaf € 200,-

  • 30x30 cm 40 blz.        20 spreads vanaf € 275,-

Untitled-1.jpg
bottom of page