top of page
LR-1-29.jpg
logo.png

De trouwreportage - hoe ga ik te werk?

Een bruiloft is zo’n dag die je nooit meer vergeet. Een dag vol met emoties, liefdevolle en leuke momenten, waar jullie omringd zijn met al jullie dierbaren. Met veel zorg hebben jullie de dag samengesteld, een mooi pak en/of een prachtige jurk uitgezocht en een fantastische locatie gekozen. Om de herinnering aan deze dag voor altijd levendig te houden, maak ik op deze dag graag een sfeervolle fotoreportage. 

 

Kennismakingsgesprek voorafgaand van de bruidsreportage

Zodra jullie contact met mij opnemen, plannen we zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek in. Dit kan bij jullie thuis of ergens halverwege in bijvoorbeeld een restaurant zijn. We bespreken jullie wensen voor deze speciale dag, zoals de bruidsreportage, de locaties, een trouwalbum, en we nemen de planning door. Na dit gesprek is het mogelijk een optie te nemen voor 2 weken op jullie gewenste datum. 

 

Pakketten bruidsfotografie

Ik bied verschillende pakketten aan. Als fotograaf hecht ik veel waarde aan een complete fotoreportage. Om deze reden beginnen al mijn reportages bij 6 uur fotografie. Ik vind het belangrijk dat alle mooie en belangrijke momenten vastgelegd worden, zodat jullie nog jaren nagenieten van de foto’s. 

 

De foto’s na de bruidsreportage

Na 4-6 weken ontvangen jullie de foto’s (JPG) in groot formaat op een mooie, houten USB-stick. De foto’s zijn zorgvuldig nabewerkt en zonder watermerk. Om de kwaliteit te waarborgen lever ik jullie alleen de goede foto’s. Foto’s waar iemand doorheen loopt of waarop jullie de ogen dicht hebben, verwijder ik. Ik lever geen RAW bestanden.

Lijst met binnenlocaties bruidsreportage

Regen op jullie trouwdag, geen paniek. In de loop der jaren heb ik verschillende binnenlocaties verzameld.

Vraag naar de mogelijkheden.

    

Foto´s kunnen door van Luik Fotografie gebruikt worden als reclamemateriaal op de website, social media, advertenties en overige marketing- en promotiedoeleinden. Wanneer u hier bezwaar tegen heeft verzoeken wij u vriendelijk dit tijdens het kennismakingsgesprek of na de bruidsreportage aan te geven bij de fotograaf zodat wij rekening kunnen houden met uw privacy wensen. Foto's worden door Van Luik Fotografie 1 jaar na datum van de fotoreportage bewaard, hierna worden de foto's zonder kennisgeving verwijderd van de harde schijf.

    

bottom of page