top of page
logo.png

PREVIEW PIM & JESSICA 14 APRIL 2018

HR-13
HR-22
HR-30
HR-24
HR-11
HR-10
HR-15
HR-31
HR-3
HR-32
HR-26
HR-21
HR-34
HR-19
HR-3 kopie

Mijn eerste officiele bruiloft van 2018 was vandaag, en wat een mooie dag! De hele week waren de weersvoorspellingen al goed. En de dag begon stralend met een mooi bescheiden zonnetje, precies goed genoeg want het was niet te warm maar zeker ook niet te koud.

 

Ik begon de ochtend vroeg bij het ouderlijk huis van Pim waar hij door zijn moeder werd geholpen bij het aankleden, snel door naar Jessica die bij haar ouders thuis in de make-up zat. Inmiddels was zij klaar om haar jurk aan te trekken na wat mooie foto's van de voorbereiding was het moment daar! Met een hoop kabaal kwam Pim de dijk afgereden in een prachtige Audi R8 (moeilijk bij te houden op de snelweg maar het is me gelukt haha). Het ontmoetingsmoment volgde waarna we vertrokken richting Breda.

Eenmaal aangekomen bij Landgoed de Wolfslaar, maakte we wat foto's rondom deze prachtige lokatie. Inmiddels waren de gasten gearriveerd en werd het bruidspaar via de achter ingang naar binnen begeleid. Hun entree was nog een verrassing.

 

Een mooie intieme ceremonie volgde! Na de ceremonie werd er lekker geborreld en werd de prachtige taart aangesneden.
We hebben nog wat groepsfoto's gemaakt waarna het er voor mij helaas alweer op zat.

Lieve Pim & Jessica, bedankt dat ik onderdeel mocht zijn van jullie stralende dag. Het was een goed begin van de vele bruiloften die voor mij nog zullen volgen.

 

Liefs,

Leveranciers:

Jurk en accessoires - Weddings Rotterdam
Ringen - Juwelier Avenue Dordrecht

Pak en accessoires - ROKA

Locatie - De sfeertuin

Bloemen -Flowers and More Papendrecht

Kapper & Visagist - Studio Mooi&Zo Portugaal

Taart - Bruidstaart: Chiqoorij, Etten-Leur

bottom of page