top of page
logo.png

PREVIEW CHRIS & CINDY 7 SEPTEMBER 2018

HR-12
HR-3
HR-10
HR-7
HR-18
HR-13
HR-14
HR-19
HR-6
HR-11

Afgelopen vrijdag fotografeerde ik de prachtige dag van Chris & Cindy. Mijn dag begon in het nieuwe huis van Chris & Cindy waar zij sinds begin dit jaar samen wonen. Toen ik aankwam zat Cindy nog beneden en heb ik nog een klein stukje kunnen vastleggen van de finishing touch van haar bruidskapsel en make-up. Toch altijd leuk als je dit deel van de dag nog vast kan leggen.

De eerste ontmoeting vond plaats bij de voordeur, na wat foto's thuis op naar het oude centrum van Brielle waar je prachtige foto's kunt maken.
We hadden niks voorbereid we hebben gewoon een rondje gelopen door het centrum en wat mooie plekjes gevonden! Als tweede lokatie hebben we nog een stukje natuur meegepakt bij Oostvoorne.

Na de fotoreportage was het tijd om naar de locatie toe te gaan voor een kleine receptie met Cindy haar klas. Cindy is Juf en had haar klas uitgenodigd voor een mini-receptie met een heerlijke bruidstaart en echte Jip & Janneke Champagne, de kinderen vonden het geweldig.

Na deze receptie stroomde het restaurant langzaam vol met de genodigde daggasten voor de ceremonie. De ceremonie vond buiten plaats in de tuin van de Duinrand. Waarna er heerlijk werd geborreld onder genot van een heerlijk stuk taart en een drankje.

Een shared diner volgde, en iedereen genoot van het heerlijke eten. Inmiddels was het 8 uur en tijd voor de feestavond, de zaal werd omgetoverd tot een feestzaal en binnen korte tijd stond de hele zaal gevuld met familie, kennissen en vrienden van het bruidspaar. Het bruidspaar opende het feest met een ingestudeerde dans en het feestje kon beginnen.

Lieve Chris & Cindy bedankt voor de mooie gezellige dag! Veel geluk samen toegewenst.

Leveranciers:

Bruidsboeket -  Ambiance (Brielle)
Bruidstaart - Enjoy-cakes (Spijkenisse)
Bruidsjurk - WOUW (Wouw)
Trouwpak- Fabert de Wit (Hellevoetsluis)

Lokatie - De Duinrand (Oostvoorne)
 

bottom of page