top of page

BRUIDSREPORTAGE BRYAN & JESSICA 18 MAART 2016

 

Vandaag de dag waar Bryan & Jessica al lange tijd naar uitkeken, de weersvoorspellingen waren helaas niet heel goed, normaal in maart zou je hier toch wel een klein beetje op hopen, maar dat mocht de pret uiteraard niet drukken, ik begon de dag vroeg bij Jessica thuis. Toen ik aankwam zat zij al met haar in de krullers en werd zij prachtig opgemaakt.

 

Haar prachtige jurk hing al aan de trap en ik ging alvast het een en ander aan details vastleggen, de jurk was een hele uitdaging en Jessica werd hier gelukkig bij geholpen door een van haar beste vriendinnen en haar moeder. De eerste ontmoeting was met haar vader, Jessica stond zenuwachtig klaar in de woonkamer toen de deur openging, een emotionele ontmoeting met haar vader volgde. Inmiddels was het tijd voor de eerste ontmoeting met Bryan met een hoop kabaal kwam hij aan in een prachtige oude Mustang.

 

Op naar de trouwlokatie, de ceremonie vond dit keer niet plaats in Spijkenisse maar op de prachtige trouwlokatie Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn. Zo'n 1,5 uur verder kwamen wij aan op deze mooie lokatie ik keek echt mijn ogen uit wat was het hier mooi. Het weer was gelukkig wat opgeklaard, en we begonnen daarom ook meteen maar met de bruidsreportage, een aantal prachtige foto's binnen gemaakt en toen de tuin van het Kasteel ingegaan, genoeg leuke plekjes...we kwamen eigenlijk tijd te kort. Het is hier werkelijk prachtig van binnen en van buiten. 

 

Een mooie persoonlijke ceremonie volgde, er werd geproost en een prachtige taart aangesneden, gevolgd door wat mooie groepsfoto's.

helaas was het inmiddels alweer tijd om te gaan! in de auto terug deze hele dag nog een keer nabeleefd.

 

Bryan & Jessica, ik heb genoten van jullie mooie dag, ondanks het grauwe weer toch nog een prachtige trouwreportage kunnen maken, en wie zei er dat jullie niet fotogeniek waren ;-)

 

Leveranciers:

Bloemen: Season Flowers
Taart: Koek en Chocolade
Trouwauto: Rijzelfeenmustang

Trouwlocatie: De Hooge Vuursche Baarn
Trouwpak: Roka
Trouwjurk: Weddings

 

bottom of page