top of page

BRUIDSREPORTAGE DESMOND & DENISE 12 MEI 2017

Vrijdag 12 mei 2017 mijn tweede bruiloft van dit prachtige bruidsseizoen. We waren van te voren wat huiverig voor de weersvoorspellingen maar uiteindelijk hebben we een hele prachtige dag cadeau gekregen. Ik begon de dag bij Desmond thuis, eenmaal aangekomen trof ik een toch wel zenuwachtige bruidegom aan. Gelukkig hadden we de tijd, dus konden we op ons gemak wat foto's maken van de voorbereidingen.  

Op naar het ouderlijk huis van Denise, die boven op zolder prachtig werd opgemaakt en haar haren in de krul werden gezet, een drukke gezellige boel met vooral allemaal dames. Inmiddels was het al bijna kwart voor 11 en beneden en waren alle daggasten al gearriveerd. Tijd voor het ontmoetingsmoment, deze vond plaatst in de woonkamer onder toeziend oog van hun lieve familie, vrienden en kennissen.

 

Nadat iedereen begroet te hebben, was het tijd voor de fotoreportage we besloten om deze toch maar meteen in Spijkenisse te laten plaats vinden nu het nog droog was. Dan hadden we iedergeval de buitenfoto's al gemaakt. Voor de foto's zijn we het Mallebos ingegaan, alles stond zo mooi in de bloei dus meer hadden we vandaag niet nodig. Ook werden we tijdens de shoot nog getrakteerd op een prachtig doorkomend zonnetje.

Na de fotoreportage zijn we richting het landhuis de Oliphant gereden, waar de ceremonie plaats vond. Een mooie ceremonie volgde en volmondig werd er JA gezegd! (Ook al is Denise voor Feyenoord en Desmond voor Ado) Een mooie groepsfoto met alle daggasten kon natuurlijk niet ontbreken. 

 

Tijd voor de borrel en de taart, het feest en het diner vond plaats bij de Viersprong in s'Gravenzande, eenmaal aangekomen zaten alle daggasten heerlijk nog na te praten op het terras, de taart werd aangesneden en er werd geproost op deze prachtige dag! de BBQ werd aangestoken, en helaas was het voor mij alweer tijd om te gaan.

Desmond & Denise bedankt voor deze prachtige zonnige dag, en uiteraard bedankt voor de goede zorgen en de super leuke bedrukte rompertjes.
Heel veel geluk samen toegewenst en veel plezier in Disneyland Paris samen.

Leveranciers:

 

Jurk en accessoires - Weddings

Pak en accessoires - Roka

Locatie - De viersprong

Bloemen - Stoopman

Ringen - Ed Nobel

Haar - Dale Rijnaarts

Make-up - Prachtig by Cynthia

HR-14
HR-2
HR-3
HR-8
HR
HR-6
HR-13
HR-11
HR-5
HR-11
HR-13
HR-9
HR-12
HR-2
HR-10
bottom of page