top of page

BRUIDSREPORTAGE LORENZO & JILL 31 MAART 2017

Vrijdag 31 maart 2017 mijn eerste officiële bruiloft van 2017 die ik weer mocht fotograferen. Maar ook een dag waar Lorenzo & Jill al bijna 2 jaar naar uitkeken. Ze hadden mij al best vroeg geboekt, dus leuk om te zien wat ze in de tussentijd allemaal tot in de puntjes geregeld hadden.

 

Ik begon deze mooie dag bij Lorenzo thuis in Spijkenisse, waar hij door zijn vader werd aangekleed. Nadat hij nog even langs de kapper was gegaan voor de finishing touch stond de limousine al voor de deur op Lorenzo te wachten, tijd om naar Lommerrijk af te reizen voor de ceremonie. Jill was inmiddels al in de buurt, en werd in het Van der Valk hotel opgemaakt en aangekleed in het bijzijn van haar moeder en schoonmoeder.

Inmiddels was het al bijna half 2 en waren alle daggasten al gearriveerd. Jill was inmiddels ook bij het Lommerijk aangekomen en stond vol gezonde spanning in haar prachtige jurk in de aankomsthal te wachten. Iedereen zat inmiddels in de ceremoniezaal voor de huwelijksvoltrekking, de deur ging open en als eerste kwam de dochter van Lorenzo binnen lopen, niet veel later gevolgd door zijn prachtige bruid. Een hele mooie ontmoeting en ceremonie volgde.

 

Tijd voor de felicitaties,  de heerlijke taart en het proostmoment helaas sloeg het weer toen iets om en besloten we de groepsfoto's iets eerder in te plannen. Waarna we ook snel vertrokken per limousine naar de binnenlocatie die het bruidspaar geregeld had. Voor de foto's zijn we binnen geweest bij de Creative factory in het Maassilo gebouw. Blijft elke keer weer een hele mooie lokatie met unieke plekjes! 

Na de fotoshoot zijn we terug gereden naar het Lommerrijk voor een heerlijke 3 -gangen diner met vrienden en familie, de avond werd geopend met een prachtig ingestudeerde openingsdans op het liedje van Ed Sheeran. Waarna het feestje eindelijk kon losbarsten.

 

Helaas zat voor mij toen de dag erop. Lorenzo & Jill bedankt voor de goede zorgen, en dat ik aanwezig mocht zijn op jullie prachtige trouwdag!

Geniet van jullie mooie huwelijksreis samen <3

Leveranciers:

 

Jurk en accessoires - Stephanies Bruidsboutique

Pak en accessoires - Honeymoonshop

Locatie - Lommerijk te Rotterdam

Taart - Dunya’s Taartenatelier

Videograaf - JB film producties

Dj - Artistic Productions

Bloemen - Bloemsierkunst Nagelhout

Ringen - Ed Nobel

Haar - Cosmo hairstyling Spijkenisse

Trouwauto - Limonodig

Balonnen - Ballonnenkoning

Hotel - Hotel van der Valk Niewerkerk aan den ijssel

HR
HR-19
HR-18
HR-2
HR-24
HR-5
HR-17
HR-9
HR-13
HR-15
HR-20
HR-22
HR-12
HR-3
HR-25
HR-4
HR-23
bottom of page