top of page

BRUIDSREPORTAGE MICHAEL & SUZANNE 19 MEI 2017

Vrijdag 19 mei 2017 mijn laatste officiële bruiloft voor mijn zwangerschapsverlof inmiddels ben ik 35 weken zwanger, en voel me nog harstikke goed dus ik stond erop deze bruiloft gewoon zelf te fotograferen, gelukkig had ik wel hele lieve collega fotografen waar ik op terug kon vallen voor het geval dat...super bedankt nogmaals!

Vandaag dus de mooie bruiloft van Michael & Suzanne, beide ken ik nog van de middelbare school dus wel heel leuk om onderdeel te zijn van hun mooie dag. Ik begon de dag bij Michael thuis, die door zijn moeder werd aangekleed, na de laatste voorbereidingen vast gelegd te hebben vertrok ik snel naar het ouderlijk huis van Suzanne, die al dansend samen met Jenna boven op zolder mij op stond te wachten. Jenna kreeg een prachtig jurkje aan, waarna Suzanne haar prachtige jurk tevoorschijn haalde om zichzelf aan te kleden. Samen met haar moeder en Jenna werd zij hierbij geholpen.

Inmiddels waren alle daggasten gearriveerd en stond er een groot gezelschap Michael in de tuin op te wachten, in een dikke vette zachtroze Cadillac kwam hij aangereden. Het moment was eindelijk daar en Suzanne kon haar zenuwen bijna niet meer bedwingen. Een mooie ontmoeting in de deuropening volgde!

Op naar het oude stadhuis in het prachtige Delft, een mooie intieme ceremonie vond plaats. Na wat groepsfoto's voor het stadhuis was het tijd voor het proost moment en de taart bij de Brasserij, gelukkig was het droog en kon dit plaatsvinden in de prachtige tuin.

Nadat we heerlijk hadden gesmuld van de taart was het tijd voor de fotoreportage, hiervoor zijn we natuurlijk de stad van Delft ingedoken, genoeg mooie fotogenieke plekjes zoals de Oostpoort, en het prinsenhof. Het was nog even spannend toen we werden ingesloten door een aantal motoragenten en het prinsenhof werd afgezet voor hoog bezoek, daar stonden we dan. Maar gelukkig waren deze agenten zo aardig om ons naar de uitgang te escorteren. De fotoshoot kon gelukkig worden voortgezet.

Na de fotoreportage terug gereden naar de Brasserij waar inmiddels het diner werd voorbereid, voor mij was het inmiddels helaas alweer tijd om te gaan. Wat een mooie laatste bruiloft zo voor mijn verlof, Michael en Suzanne bedankt dat ik onderdeel mocht zijn van jullie stralende dag!

Veel geluk samen toegewenst. <3

Leveranciers:

 

Jurk en accessoires - Taft & Tule

Pak en accessoires - Roka

Locatie - De Brasserij

Bloemen - Chantal Vermeulen

Haar & Make up - Bibi's Hairfashion

Nagels - Annemieke Nails

Taart - Annica's Cakes

HR-10 copy
HR-16
HR-17
HR-15
HR-5
HR-9
HR-11
HR-2
HR-14
HR-3
HR-8
HR-18
HR-13
HR
HR-6
bottom of page