top of page

BRUIDSREPORTAGE FRANK & SANDRA 13 AUGUSTUS 2016

Afgelopen zaterdag dubbel feest want ik fotografeerde maar liefst 2 bruiloften, op vrijdag stond ik nog tussen de appelbomen op de buitenplaats in Vlaardingen en vandaag vond de bruiloft plaats op het prachtige strand van Kijkduin, bij Beachclub Titus.

 

De mooie dag van Frank & Sandra. We begonnen de dag in het NH Hotel waar Frank & Sandra mij al op stonden te wachten in de lobby, lekker knus stapten wij de lift in naar de kamers waar Frank & Sandra zich klaar gingen maken voor hun grote dag. Twee kamers vlak naast elkaar dus ik hopte van de een naar de ander om de voorbereidingen vast te leggen ( ook weleens handig ;-). De ontmoeting vond plaats in de gang van het hotel Sandra die al zenuwachtig in de deuropening stond te wachten op Frank die na een kleine toiletbezoekje ook eindelijk de kamer uit kwam. Hun geduld werd beloond, er vond een mooie ontmoeting tussen het bruidspaar plaats. 

 

Voor de fotoreportage zijn we de duinen van Kijkduin ingegaan, super mooi daar. Wel moesten we zo'n 500 pokemon fans ontwijken die als gekken door de duinen renden maar het is ons gelukt. Tijd voor de ceremonie, deze vond plaats bij Strandtent Titus een super moderne strandtent.

Op hun verse huwelijk werd geproost en de BBQ werd aangestoken, inmiddels was het namelijk al tijd voor het diner. Alle gasten genoten nog heerlijk na in het avondje zonnetje, snel nog even een mooie foto gemaakt bij ondergaande zon. Het feest kon eindelijk beginnen, de dansvloer was aardig gevuld en er werd tot in de late uurtjes flink gefeest. Om 11 uur zat het er voor mij helaas op. Maar wat een mooie dag, een lief stel wat super gek is op elkaar. Een dag omringd door jullie lieve familie en vrienden, een hele mooie dag om op terug te kijken!

Lieve Frank & Sandra bedankt en geniet van jullie huwelijksreis samen!

Leveranciers:

Evenment meubilair: Briljant

Trouwlocatie: Beachclub Titus
Trouwpak: Honeymoon Shop
Trouwjurk: Weddings

Trouwambtenaar/babs: Joanne Littooij

DJ Muziek: The Blacklights

 

LR-4
LR-2
LR-21
LR-31
bottom of page