top of page

BRUIDSREPORTAGE JOEL & MARLOT 15 JULI 2016

Joël  & Marlot wat een leuk stel, lekker zichzelf, dat is als bruidsfotograaf alleen maar fijn. 

De bruidsreportage begon bij het huis van Joel & Marlot. Bij aankomst was de visagist & haarstyliste al bezig om de laatste hand te leggen aan de make-up en het kapsel van Marlot. De ouders van Marlot waren inmiddels ook gearriveerd om nog het een en ander te versieren. Eindelijk was het tijd en Marlot trok haar prachtige jurk aan! Het plaatje was compleet: laat die bruidegom maar komen! maar dit duurde nog wel eventjes. Om de tijd te vullen zat Marlot op haar gemak op het hoek van het bed nog een boek te lezen, hoe bedoel je relaxed ;-)

Ondertussen waren er al wat meer gasten gearriveerd en deze stonden buiten op de stoep te wachten op de komst van Joel. Het moment was eindelijk daar, de ontmoeting vond in de achtertuin plaats, Joel uiteraard met zijn gezicht de andere kant op. Ze konden hun ogen niet van elkaar af houden, er werden cadeautjes aan elkaar gegeven en het gezelschap genoot van een heerlijke lunch.

Voor de fotoreportage koos dit bruidspaar een natuurgebied in Barendrecht aan het water en de Maassilo. En wat hadden ze het getroffen met het prachtige weer! Na de fotoshoot vertrokken we naar De Wevershoeve in Rijsoord. Een locatie die ik nog niet kende, maar die erg mooi is van binnen en van buiten. 

De feest en trouwlocatie vulde zich al aardig met mensen, in afwachting van de komst van het bruidspaar deze kwamen in stijl aan. Een mooie ontspannen ceremonie volgden. In de prachtige zonnige tuin werd er geproost, er werd genoten van de heerlijke cupcakes en de barbecue werd aangestoken, voor mij helaas alweer tijd om weg te gaan! 

Joel & Marlot bedank voor deze mooie dag, ik heb genoten van jullie als bruidspaar.

Een hele mooie huwelijksreis samen toegewenst in Indonesië.

Leveranciers:

Bloemen: Het Rozenpakhuys

Haar & Make-up: Bella Bella

Trouwlocatie: Wevershoeve Rijsoord
Trouwpak: ROKA
Trouwjurk: Wedding Wonderland

Taart & Cupcakes: Ten to three bakery

 

LR-32
13
LR-
bottom of page