top of page

BRUIDSREPORTAGE JOSH & CORNELIE 12 AUGUSTUS 2016

Vrijdag 12 augustus een dag waar Josh & Cornelie al het hele jaar naar uitkeken, een hoop geregeld en de bruiloft was dan ook tot in de puntjes verzorgd. Cornelie is een oud voetbalmaatje van mij dus extra leuk om haar dag van zo dichtbij mee te mogen maken.

 

Ik begon de ochtend bij Cornelie thuis, haar haren werden prachtig opgestoken en haar make-up werd prachtig aangebracht. Tussendoor even naar het ouderlijk huis van Josh, die door zijn moeder werd geholpen met aankleden. Tijd voor de ontmoeting thuis bij het huis van Josh & Cornelie. 

In een mooie witte BMW kwam Josh de straat ingereden. Familie en vrienden stonden al in de tuin te wachten. Een mooie ontmoeting volgde.

 

Voor de fotoreportage zijn we richting de bossen van Oostvoorne gegaan, een hele mooie groene fotolokatie met mooie laan. Ook zijn we nog even bij een strandje geweest waar het flink waaide maar we toch nog wat mooie foto's op de steiger hebben gemaakt.

Op naar de ceremonie, deze vond plaats op de buitenplaats in Vlaardingen, een prachtige tuin met een appelgaard. Het zonnetje was inmiddels flink gaan schijnen dus de ceremonie vond daarom ook buiten plaats. Een mooie persoonlijke ceremonie gevolgd door een korte kerkelijke dienst. Er werd geproost en er werden heerlijke taarten en vlaaien aangesneden. Een leuke relaxte sfeer, de BBQ en de vuurkorfen werden aangestoken en de DJ maakte zich klaar voor een feestelijke avond, voor mij helaas tijd om te gaan.

Lieve Josh & Cornelie, mooi om jullie dag van zo dichtbij meegemaakt te hebben.

Leveranciers:

Taarten: Multivlaai

Trouwlocatie: De buitenplaats Vlaardingen
Trouwpak: London City Club, Rotterdam
Trouwjurk: Weddings

Ringen: Ed Nobel

Bloemen: Brands VOF Spijkenisse

LR-45
LR-35
LR-55
LR-32
LR-36
LR-42
LR-41
LR-39
LR-49
LR-50
LR-53
LR-44
LR-46
LR-52
LR-51
bottom of page