top of page

BRUIDSREPORTAGE MICHEL & NATASCHA 10 JULI 2016

De laatste van juni waarvan ik nog niet zoveel had laten zien, omdat mij computer ermee stopte! hierbij toch nog een uitgebreide preview.

De mooie bruiloft Michel & Natascha! een dag waar zij al heel lang samen als gezin naar uitkeken.

We begonnen de dag bij Natascha haar ouders thuis, ik trof een bruid aan met gezonde spanning. De laatste voorbereidingen werden getroffen en haar prachtige jurk werd aangetrokken. Ook de kids werden voorzien van een mooie outfit, wat een lieve kinderen hebben jullie trouwens ;-).

Het was inmiddels tijd en Michel was al onderweg, beneden bij het appartement stonden familie en vrienden hem al zenuwachtig op te wachten.

In een mooie witte lange limousine kwam hij aan. Na de ontmoeting gingen wij op weg voor de trouwreportage, we hebben verschillende locaties bezocht in Rotterdam. Zoals het Feyenoord Stadion, de Erasmusbrug en het Euromast park waar we ballonnen hebben opgelaten voor hun dierbaren die er deze dag helaas niet bij konden zijn.

 

De ceremonie vond plaats in het oude stadhuis van Spijkenisse. We eindigde de dag bij het Carlton Oasis Hotel in Spijkenisse. Er werd geproost en een mooie taart werd aangesneden! Helaas na de openingsdans zat mijn dag er alweer op maar volgens mij was het feestje ook meer dan geslaagd.

Michel & Natascha bedankt voor deze mooie dag!

 

bottom of page