top of page

MICHEL & WENDY 31 JULI 2015

Weer zo’n mooie stralende dag (ik heb volgens mij alleen maar goed weer ;-)) ik begon bij Michel thuis in Zuidland met het aantrekken van zijn pak.

Op naar Wendy die al in de make up zat, haar haar was inmiddels al gedaan! Haar prachtige jurk hing boven, en ik besloot alvast wat details vast te leggen.

Toen ik weer beneden kwam stopte zij mij een klein envelopje toe, ik maakte deze open en tot mijn verbazing was dit een echo…zwanger! hoe leuk is dat,

al was het wel eventjes spannend met haar jurk maar haar buikje paste er gelukkig nog in.

 

Michel was inmiddels aangekomen bij hun huis, en stond te trappelen om Wendy voor het eerst te zien. De ontmoeting vond onderaan de mooie brede trap plaats.

Vrienden en familie werden gedag gezegd en wij gingen op weg voor de fotoshoot, onderweg naar Rhoon zijn we nog even snel gestopt in een prachtig veld met gele bloemen waar we de eerste foto’s van de bruidsreportage hebben gemaakt, voor de overige foto’s zijn we bij het prachtige laantje nabij het Kasteel van Rhoon geweest hier konden we ook nog wat mooie foto’s maken met de trouwauto. De ceremonie vond plaatst in de koepel bij het Grand Cafe Abel, via een achter ingang tussen de holes van de golfbaan door kwamen zij in stijl aan gevolgd door een prachtige ceremonie.

Het zonnetje scheen heerlijk, dus we konden lekker buiten genieten van het terras tijd voor een borrel en wat hapjes.

Tussendoor hebben we nog wat leuke familie en vrienden foto’s gemaakt. Inmiddels was het alweer tijd voor het diner en gingen zij met alle daggasten aan tafel.

 

Michel & Wendy bedankt voor deze mooie dag met als hoogtepunt jullie zwangerschap…geniet ervan!

bottom of page