top of page

BRUIDSREPORTAGE NICK & JOSIEN 23 APRIL 2016

 

Vandaag de bruiloft van Nick & Josien, iets eerder dan gepland want Josien haar broertje ging voor een aantal maanden op uitzending.

Ik begon de dag begon bij Josien thuis in Naaldwijk. Een relaxte bruid, waarbij haar haar en make up prachtig werd voorbereid.

Tussendoor nog even naar Nick die door zijn vader en moeder geholpen werd met de aankleding.

De dag begon wat regenachtig maar dit klaarde gelukkig tijdens de foto reportage al vrij snel op, we werden we zelfs getrakteerd op een mooi zonnetje, het was nog wel wat koud maar we hadden helemaal niks te klagen hoor. Voor de trouwreportage zijn we naar kwekerij Duinland gereden een mooi landgoed waar ze onder andere freesia's kweken , een mooie locatie met wat creatieve fotohoekjes. Na de fotoreportage een heerlijke lunch gehad bij de ouders van Josien.

 

Inmiddels was het tijd voor de ceremonie. Nick & Josien zijn getrouwd op de prachtige lokatie de Hodenpijl, een lokatie die ik zelf nog niet kende,

maar wat een mooie sfeervolle kerk. De ceremonie werd swingend geopend door 3 dames van het gospelkoor, zelfs de ambtenaar kwam al dansend binnen. Een mooie muzikale ceremonie volgde. We zijn de dag geëindigd bij de Viersprong waar het bruidspaar aan tafel ging met alle daggasten en zich opmaakte voor een super feestje dat zal vast helemaal gelukt zijn! 🎉

Bedankt Nick & Josien, ik heb genoten van jullie dag!

 

Leveranciers:

Bloemen: Fleur '89

Kapsel: Kapsalon Heuchemer
Ringen: ​Juwelier Nottet

Trouwlocatie: De hodenpijl

Feestlocatie: De viersprong
Trouwpak: Roka
Trouwjurk: Bruidshoek

 

bottom of page