top of page

BRUIDSREPORTAGE PATRICK & MYRNA 27 MEI 2016

Patrick & Myrna zijn bekende van ons, ik vond het dan ook een hele eer toen ik gevraagd werd hun bruiloft te fotograferen.

Afgelopen weekend startte voor mij in de auto richting Kasteel Ter Worm in Heerlen, waar de ceremonie, het diner en een borrel plaats vond. Het feestje was de volgende dag in Hotel Ara in Zwijndrecht.

Een prachtig Kasteel met een hele mooie romantische tuin, een speciale lokatie voor dit stel want Patrick Nagtegaal & Myrna Nagtegaal hebben hier een paar jaar geleden hun eerste nacht samen doorgebracht en ook het huwelijksaanzoek heeft hier plaatsgevonden, niet zo gek dus dat ze voor deze mooie lokatie hebben gekozen.

Alle daggasten druppelde langzaam binnen terwijl Myrna werd opgemaakt door een van haar beste vriendinnen en haar haren in krul werden gezet door haar tante. Een paar kamers verderop was Patrick al druk bezig met de voorbereidingen en samen met Ryan trokken zij hun mooie pak aan.

Begeleid door haar vader werd Myrna door de prachtige tuin van het Kasteel naar het altaar gebracht, een emotionele ceremonie begeleid door hun beste vriend Bami (of Nasi haha) vond plaats. 

Voor de fotoreportage zijn we in en rond het kasteel gebleven, een prachtige lokatie met een mooie tuin.

Op het terras werd in het thema van de kaart een heerlijke taart aangesneden en werd er geproost op een liefdevol weekend en dat is aardig gelukt! 

Patrick & Myrna bedankt dat ik op deze 2 mooie dagen bij jullie bruiloft aanwezig mocht zijn, jullie mogen je gelukkig prijzen met zulke lieve vrienden en familie om je heen.

 

bottom of page