top of page

BRUIDSREPORTAGE REMCO & KELLY 3 JULI 2016

Vandaag was eindelijk de grote dag van Remco & Kelly, voor mij dit keer niet heel ver uit de buurt want ze wonen bij ons aan de overkant.

Ik begon de dag bij Kelly thuis, een relaxte bruid die prachtig werd opgemaakt!

Tussendoor naar Remco die werd geholpen met aankleden door zijn vader. Een spannende dag vandaag want Remco zijn moeder die er eigenlijk vandaag niet bij kon zijn wegens ziekte werd s'ochtend toch ontslagen uit het ziekenhuis. Mooier kon de dag niet beginnen!

Voor de trouwreportage zijn we naar de Maassilo geweest, een prachtige industriële lokatie met uitzicht op de skyline van Rotterdam, we hebben binnen en buiten wat prachtige foto's gemaakt. Onderweg naar de trouwlocatie, de Lickenbaertshoeve, zijn we nog even de polder ingedoken voor wat foto's in het groen ;-).

De ceremonie vond buiten plaats met uitzicht op de weilanden, en werd begeleid door Saskia de nicht van Kelly. Dit was een grote verassing voor alle familieleden want Saskia ging al enige tijd anoniem als trouwambtenaar door het leven. En de verrassingen hielden niet op, want tijdens het proostmoment kwamen Remco & Kelly aanlopen met roze en blauwe ballonnen voor de bekendmaking van hun zwangerschap.

Remco & Kelly, bedankt voor deze mooie dag vol verrassingen ;-) 

 

bottom of page