top of page

REMCO & LINDA 24 JULI 2015

Remco en Linda ontmoette ik vorig jaar, tijdens hun kennismaking vertelde ze mij dat ze bruiloft klein wilden houden en het graag wilden vieren met een klein gezelschap.

Kort na de bruiloft zouden ze namelijk vertrekken naar de Malediven om hier nogmaals in het huwelijksbootje te stappen…niet verkeerd!

 

De dag begon bij Linda thuis, een thuiswedstrijd voor mij want ze wonen namelijk om de hoek! Remco kwam haar aan het einde van de ochtend ophalen met als verrassing toch een trouwauto, een oude Mustang reed voor. Op naar Oostvoorne naar Paviljoen de Duinrand waar de ceremonie buiten zou plaats vinden, onder een prachtige witte koepel.

Onder begeleiding van een viool en gitaar kwam het bruidspaar aan op de locatie gevolgd door een mooie intieme ceremonie.

 

Voor de foto’s op locatie wist de chauffeur nog wat mooie plekjes in Oostvoorne, zo kwamen we onverwachts bij een aantal prachtige grote hooibalen terecht wat erg leuk was voor de foto’s. Remco & Linda hadden vooraf zelf al wat locaties bekeken en gingen daarvoor de duinen in, met een grote ballon als accessoire hebben we wat leuke spontane foto’s gemaakt.

 

Hierna was het voor mij tijd om afscheid te nemen van het bruidspaar wel een beetje jammer dat ik niet mee naar de Malediven mocht ;-)

Veel geluk samen toegewenst!

bottom of page