top of page

RIK & MARIELLE 4 SEPTEMBER 2015

 

Vandaag de grote dag van Rik & Mariëlle, een beetje spannend was het wel een week van te voren hielden we de weersvoorspellingen al bij, het zou de hele dag regenen

en stormen maar gelukkig begon de dag met een stralend zonnetje.

 

Ik begon de dag bij Rik thuis, waar hij door zijn vader werd geholpen met de aankleding, nadat ik hier alle details had vastgelegd ging ik naar het ouderlijke huis van Mariëlle

waar zij prachtig opgemaakt en haar prachtige jurk aantrok. Familie en vrienden verzamelde zich inmiddels voor de deur voor de entree van Rik die aankwam in een prachtige sportwagen (nog met open dak) de ontmoeting volgde en vooral Rik zijn kleurrijke schoenen werden meteen opgemerkt door Mariëlle.

 

Op naar het stadhuis, via de polder reden we naar het Oude Stadhuis van Spijkenisse de zon scheen gelukkig nog dus we besloten hier maar meteen gebruik van te maken voor het geval het s ’middags zou regenen, we hebben een paar prachtige foto’s gemaakt in de polders en bij een oude lelijke schuur in Simonshaven.

 

Aangekomen bij het Stadhuis volgde een mooie persoonlijke ceremonie, na de ceremonie en de groepsfoto vertrokken wij naar de prachtige beeldentuin Ravesteyn, een mooie Ruïne in Heenvliet waar je echt ogen te kort komt, alles bloeit en is zo mooi groen. Het begon toen een klein beetje te regenen maar gelukkig hebben we tussen de buien door toch een mooie reportage buiten kunnen maken.

 

De dag was nog niet voorbij want er volgende nog een ceremonie in de Kerk van Geervliet, een prachtige bijeenkomst die ik nog niet eerder had meegemaakt, mijn dag eindigde in het Carlton Oasis Hotel in Spijkenisse, waar zij met familie en vrienden een toast uit brachten op hun liefde en deze stralende dag!

bottom of page