top of page

BRUIDSREPORTAGE SHANE & TACHANA 16 SEPTEMBER 2016

Vrijdag 16 september de populairste trouwdag van het jaar! een dag waar Shane maar vooral Tachana al het hele jaar naar uitkeken. Ze hadden mij al best vroeg geboekt, dus ik kon heerlijk meegenieten van alles wat ze aan het regelen waren. 

 

Ik begon deze mooie dag bij Shane thuis in Hoogvliet, ik trof een relaxte bruidegom aan die voor zijn moeder en de andere aanwezige nog op zijn gemak een omelet stond te bakken. Nadat hij nog even heerlijk had ontbeten was het nu wel echt tijd om zijn pak aan te trekken, zijn moeder hielp hem hierbij. Met een mooi strak draaiboek op zak was het inmiddels tijd om richting Tachana te gaan. Want die zat ook met smart op ons te wachten.

Tachana haar make-up was in de ochtend al prachtig aangebracht, en haar haren werden bij binnenkomst nog in de krul gezet. Tijd om haar mooie jurk aan te trekken, de moeder van Tachana die alles tot in de puntjes had geregeld zette een mooi nummer aan deze werd afgespeeld tijdens het aantrekken van haar jurk, waarbij zelfs ik het even moeilijk kreeg (gelukkig kan ik me verbergen achter de camera). Een mooi emotioneel moment tussen Tachana, haar moeder en haar nichtje.

Inmiddels was het al bijna half 12 en stond Tachana vol gezonde spanning boven aan de trap te wachten, in een mooie BMW kwam Shane samen met hun 2 zoontjes de straat ingereden. Familie en vrienden stonden al in de woonkamer te wachten. Een mooie ontmoeting tussen het bruidspaar volgde.

 

Voor de fotoreportage zijn we met hun 2 zoontjes naar De ruïne van Ravesteyn in Heenvliet geweest dit is een van de zeer weinige bouwwerken uit de middeleeuwen in ongewijzigde staat met een prachtige groene tuin. Ik ben er inmiddels al een paar keer geweest en vind er steeds weer nieuwe mooie (foto) plekjes.

De ceremonie vond plaats in het Oude Gemeentehuis van Spijkenisse, familie en vrienden waren inmiddels al gearriveerd en werden verzocht om alvast plaatst te nemen in de zaal. Ze zagen het bruidspaar dan ook daar pas voor het eerst. Een nicht van Tachana was voor vandaag hun Ambtenaar van burgelijke stand, een mooie persoonlijke ceremonie volgde, en was het na de ceremonie helaas voor mij alweer tijd om te gaan.

Lieve Shane & Tachana + jullie lieve grappige kinderen, bedankt dat ik aanwezig mocht zijn op jullie mooie dag!

HR-22
HR-5
HR-6
HR-20
HR-8
HR-7
HR-3
HR-9
HR-4
HR-2
HR
HR-10
HR-15
HR-17
HR-18
HR-19
HR-12
bottom of page