top of page

PREVIEW STIJN & DANIELLE 25 AUGUSTUS 2017

HR-8
HR-25
HR-11
HR-16
HR-23
HR-28
HR-22
HR-27
HR-19
HR-14
HR-9
HR-20
HR-18
HR-3
HR-6

Mijn allereerste bruiloft weer sinds mjin zwangerschapsverlof, en wat was dit een mooie start! Een prachtig koppel, geheel in jaren 50 stijl. Een prachtige dag die begon in het ouderlijk huis van Daniëlle. We hadden afgesproken dat ik er om half 1 zou zijn, ik was er iets eerder waardoor ik nog een klein stukje kon vastleggen van Daniëlle haar haar en make-up. Toch altijd leuk om deze foto's te hebben.

Ik werd hartelijk onthaald door 3 prachtige bruidsmeisjes, die vol enthousiasme hun jurkjes en boeketjes toonden. Inmiddels waren een groot deel van de daggasten gearriveerd en stond er een groot gezelschap Stijn in de voortuin op te wachten. In een mooie oude Volkswagen kever met open dak kwam hij voor gereden. Toch wel wat zenuwachtig liep Stijn naar de voordeur. Het moment was eindelijk daar vol spanning stond Daniëlle in haar prachtige jurk boven aan de trap te wachten. Een mooie ontmoeting in de deuropening volgde, Stijn was echt onder de indruk van zijn prachtige bruid.

Op naar het Kasteel van Rhoon, waar alle aanwezige hun al stonden op te wachten een mooie persoonlijke ceremonie vond plaats waarbij de vader van Stijn nog het woord nam en ons mee nam in de geschiedenis van de familie. Na de ceremonie was het tijd voor een proost moment en een heerlijke taart in de prachtige tuin van het kasteel. Nadat we heerlijk hadden geborreld hebben we nog wat groepsfoto's gemaakt voor het Kasteel waarna alle gasten langzaam richting de feestlocatie Abel gingen. Wij hebben in de tussentijd nog een aantal foto's gemaakt in de tuin van het Kasteel.

Inmiddels was de barbecue al aangestoken, en genoot iedereen van een hapje en een drankje en een heerlijk ijsje op het terras. Stijn had als verrassing voor Daniëlle nog een heuze brassband geregeld die ritmisch voor veel plezier zorgde er werd gedanst en gelachen. Het gouden uurtje was inmiddels aangebroken , ik hou ervan de zon staat dan op zijn laagst en dit zorgt voor heel mooi goud licht perfect voor prachtige foto's. ( Het thema was toevallig ook a touch of gold ;-))  we hebben tijdens dit mooie uurtje natuurlijk nog een aantal prachtige foto's gemaakt aan de maas.

Lieve Stijn & Daniëlle bedankt dat ik onderdeel mocht zijn van jullie prachtige dag! Wat een mooi stel zijn jullie, de liefde straalt ervan af.

Geniet van jullie huwelijksreis en veel geluk samen toegewenst. <3

P.s. ik zou alle foto's wel willen plaatsen maar het is me gelukt een selectie te maken.

Leveranciers:

 

Jurk en accessoires - Bruidspaleis Rotterdam

Pak en accessoires - Van Gils

Locatie - Grandcafe Abel

Bloemen - V&V Bloemen & Wonen Breda

Haar & Make up - Esma Amassio

Ringen - Juwelier Toewater Breda

Dj - DJ Etienne Harteloh

Trouwlocatie - Kasteel van Rhoon

bottom of page