top of page
logo.png

BRUIDSFOTOGRAAF SIMONSHAVEN

Zijn jullie opzoek naar spontane, echte trouwfoto’s? Dan zijn jullie aan het juiste adres. 

Een bruiloft is zo’n dag die je nooit meer vergeet. Een dag vol met emoties, liefdevolle en leuke momenten, waar jullie omringd zijn met al jullie dierbaren. Met veel zorg hebben jullie de dag samengesteld, een mooi pak en/of een prachtige jurk uitgezocht en een fantastische locatie gekozen. Om de herinnering aan deze dag voor altijd levendig te houden, maak ik op deze dag graag een sfeervolle fotoreportage. 

 

Kennismakingsgesprek voorafgaand van de bruidsreportage

Zodra jullie contact met mij opnemen, plannen we zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek in. Dit kan bij jullie of bij mij thuis zijn. We bespreken jullie wensen voor deze speciale dag, zoals de bruidsreportage, de locaties, een trouwalbum, de uitnodigingskaart en we nemen de planning door. Na dit gesprek is het mogelijk een optie te nemen op jullie gewenste datum. 


Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

Willen jullie weten of jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Stuur mij dan een mailtje. We kunnen dan al snel een kennismakingsgesprek inplannen, waar ik mijn werkwijze en stijl persoonlijk zal toelichten. Ik zal wat vertellen over trouwalbums. Daarnaast kunnen jullie uiteraard al jullie vragenstellen en mij vertellen wat jullie willen wensen zijn. 

 

Neem contact met mijn op!

Liefs Amy van Luik

 

 

 

 

 

 

IMG_20190611_233328_373.jpg

ZIE HIERONDER MIJN UITGEBREIDE PORTFOLIO

bottom of page