top of page

BRUIDSREPORTAGE WIM & GABRIELLA - 8 JULI 2016

Afgelopen vrijdag de dag van Wim & Gabriella. Ik begon de dag bij het ouderlijke huis van Gabriella, inmiddels werd zij al prachtig opgemaakt en werd de laatste hand gelegd aan haar mooie haar. Een prachtige vlecht met echt gipskruid...hou ik van!

Op naar Wim om nog het een en ander aan voorbereidingen vast te leggen, de tuin was prachtig versierd er stonden verse muffins, verse limonade, en heerlijke snoepzakjes die gevuld konden worden.

De ceremonie vondt plaats in het stadhuis van Poortugaal op zo'n 10 meter lopen vanaf het ouderlijk huis van Wim. De eerste ontmoeting vondt plaats voor het bordes van het Stadhuis geheel in stijl kwam Gabriella samen met haar vader aanrijden. Een mooie ontmoeting volgde. Een persoonlijke ceremonie vondt plaats gevolgd door een mooie kerkelijke dienst in de prachtige kerk van Rhoon.

We hebben niet echt een fotoshoot gedaan omdat Wim & Gabriella dit niet wilde, we zijn voor een paar foto's toch nog even de Rhoonse Grienden ingedoken en hebben wat leuke foto's gemaakt op de golfbaan.

Het feest & diner vondt plaatst bij Grand Cafe Abel, gevolgd door een mooie openingsdans, de dansvloer was geopend!

Wim & Gabriella bedankt voor jullie mooie dag!


Een fijne huwelijksreis samen toegewenst.

P.s. sorry Gabriella ik kan niet zo goed bloggen als jou ;-)

Leveranciers:

Bloemen: Nicolle den Braver van Pure & Trust 

Haar & Make-up: Joyce van Dam

Trouwlocatie: Grand Cafe Abel
Trouwpak: ROKA
Trouwjurk: Weddings

DJ: LA DJ's 

 

L
bottom of page