top of page

Recensies van bruidsparen 2011-2020
>>Zie google reviews>>

11.6.2020

Marleen & Tamara

Wij zijn heel blij dat we voor Amy hebben gekozen. Tijdens het kennismakingsgesprek voelde het al gelijk vertrouwd. 

 

Amy is professioneel, rustig en creatief. Onze dag begon een beetje anders dan normaal (in sporttenue), maar daarin bewoog ze gewoon creatief mee.

 

Door de dag heen leek het of Amy erbij hoorde, ze doet haar ding en valt niet op tussen de gasten.

 

Het was ook heel leuk om na een kleine week al een preview van de mooie foto's te krijgen. Bedankt Amy, dat je deze bijzondere dag voor ons zo mooi hebt vastgelegd! Tot volgend jaar, voor deel twee van onze bruiloft :) 

31.1.2020

Bart & Saskia

Amy is professioneel, rustig en stelde ons volledig op ons gemak zowel tijdens alle voorbereidingen als op de dag zelf. 

 

Tijdens het kennismakingsgesprek voelde het meteen goed. Ook tussendoor kun je met al je vragen terecht en denkt ze oprecht met je mee. 

 

Amy heeft onze dag erg mooi vastgelegd, zowel tijdens de fotoshoot als de dag zelf. Ook maakt zij veel spontane foto's wat achteraf erg leuk is om terug te zien. 

 

We zijn erg blij met alle foto's en het super mooie trouwalbum. Tijdens de dag is Amy 'onzichtbaar' en heb je niet door dat ze zoveel mooie foto's maakt. Het voelt echt alsof ze bij de gasten hoort. 

 

Amy, nogmaals bedankt voor deze prachtige herinnering die wij dankzij jou nooit zullen gaan vergeten.

Groetjes Bart & Saskia

6.9.2019

Gerard & Mandy

Lieve Amy,

Wat een mooie foto's, super scherp en van goede kwaliteit. We zijn er echt heel erg blij mee!

Amy heeft onze dag mooi vastgelegd, precies zoals we het voor ogen hadden. We hadden soms niet eens door dat ze er was, het ging allemaal erg natuurlijk. Ook onze gasten vonden haar aanwezigheid gezellig. We raden Amy zeker bij andere aan!

Heel erg bedankt.

5.9.2019

Maarten & Lydia

Hoi Amy,

Wat zijn de foto's en het album prachtig geworden. We zijn er echt heel blij mee!
We kunnen niet wachten het aan onze vrienden en familie te laten zien. Hartstikke bedankt voor deze mooie herinneringen.

Liefs Maarten & Lydia
 

29.8.2019

Troy & Corine

De foto's van Amy spraken ons direct aan en na een kennismaking waren we het er gelijk over eens. Amy is spontaan en makkelijk in de omgang. Daardoor voelde onze shoot heel natuurlijk aan. Niets is te gek, als je eigen ideeën doet ze haar uiterste best om dit waar te maken. Het resultaat mag er ook zijn ! De foto's zijn echt heel mooi geworden en wij zijn er blij mee.

 

Groet Troy & Corine

11.7.2019

Danny & Manouk

Wij hadden Amy gevonden via de Perfect Wedding, kregen super snel antwoord terug,

en al snel hadden we onze eerste afspraak. Amy komt bij je thuis voor de eerste afspraak om alles door te bespreken. Hadden gelijk een leuke klik, ze denkt namelijk heel erg mee. En stelde mijn man ook wel meteen op zijn gemak, die houd namelijk totaal niet van foto's.

 

Op onze dag zelf, was het net of Amy er gewoon bij hoorde.

Had met iedereen een leuk praatje en deed het volgens al onze gasten enorm leuk.

De foto's zijn prachtig geworden, mede doordat Amy ons zo op ons gemak stelde.

En zelf veel initiatief nam op bepaalde fotos te maken.

Gewoon leuk lachen en praten met elkaar , zo ontstaan de leukste foto's zei ze nou en dat klopt!

 

Wij verwachten inmiddels een kleintje, en gaan Amy absoluut vragen om ook een Zwangerschap shoot te doen.Wij zouden haar dan ook bij iedereen aanraden. 

 

Een lieve gezellige meid, die je dag met foto's absoluut leuk maakt.

4.7.2019

Maynard & Wanda

Wij hebben dan ook geen moment getwijfeld of we Amy zouden vragen om onze bruiloft vast te leggen! Ze is spontaan en leuk in de omgang. Daarnaast was Amy 'onzichtbaar'. Bij veel foto's hebben wij Amy niet eens opgemerkt. Verder is het fijn dat je van te voren je wensen kan aangeven en hier houdt ze zeker ook rekening mee. Amy, bedankt voor de gezelligheid op onze mooie dag en voor de geweldige foto's.

21.6.2019

Leo & Renate

Amy is heel relaxed, erg spontaan en ook gewoon erg goed in haar job. In de voorbereidingen hebben we veel contact gehad en allerlei ideetjes besproken om de shoot op locatie en de spontane foto's op de dag zo leuk mogelijk te krijgen. Het resultaat mocht er wezen: een enorme hoeveelheid haarscherpe digitale foto's, een onwijs mooi trouwalbum waar alles in zit en niet te vergeten heel mooie herinneringen aan een topdag!

Liefs Leo & Renate

31.5.2019

Jurry & Daphne

Amy weet erg goed waar ze mee bezig is en laat niks aan het toeval over. Ze voelt onvergetelijke en ontroerende momenten haarfijn aan en weet die op een professionele en creatieve manier vast te leggen. Gasten ervaren haar aanwezigheid als zeer prettig door de spontane en gezellige rol die ze inneemt. En met haar humor zorgt ze ervoor dat zelfs de meest norse persoon lachend op de foto staat. Dat is wat wij zochten in een fotograaf en bij haar hebben gevonden. Dikke aanrader!!! 

14.10.2018

Wesley & Christa

Amy is een fantastische fotografe, ze heeft onze bruiloft op zijn mooist vastgelegd!
Ze stelt je op je gemak en weet precies op welk moment ze wat vast moet leggen. Geen moment wordt gemist. Wij kunnen haar aan iedereen van harte aanbevelen. Amy bedankt.

1 / 1

Please reload

logo.png
bottom of page